Over LISA

LISA is een bedrijf in Almere. We houden van hockey- en tennis(clubs) en van internet. Deze liefdes hebben wij gecombineerd in LISA. We zijn meer dan 10 jaar geleden begonnen op een zolderkamer. Inmiddels werken we met meer dan tien mensen aan ons product, onze service en ontwikkeling.

LISA levert een geintegreerd ledeninformatiesysteem voor sportverenigingen en -bonden. Alle relevante informatie wordt via eenvoudige webbased software ontsloten naar mobiele applicaties, websites, narrowcasting en push/sms-messaging. Met LISA maakt de vereniging en/of de bond een grote slag in efficiency en creeert zij een uniek informatie- en communicatieplatform voor haar doelgroepen, inclusief sponsoren.

We proberen voortdurend de beste service te leveren. Snel en goed reageren, ook op ongewone tijdstippen. Onze software goed uitleggen, het land in, goed luisteren naar de gebruiker. En tegelijkertijd nieuwe dingen oppakken, tekenen en samen met de clubs realiseren.

Wij staan voor u klaar; u kunt ons bellen op 036-8200203 en voor support op 085-0013363, ons mailen (info@lisa-is.nl) en we staan standby via de chat.

Kijk rustig rond op onze site en mocht u klant willen worden, stuur een mail naar info@lisa-is.nl en wij hebben u binnen een paar minuten aan de telefoon. Dank voor uw bezoek!